„Mergeau cu o viteză nebună. În față, două echipaje de poliție dădeau mașinile la o parte și un bărbat cu mașina a dat să se ferească și s-a răsturnat. Accidentul s-a produs în apropierea satului Negureni, rn Telenești. Nimeni din coloană nici nu s-a oprit, s-au dus mai departe, a rămas doar o mașina de poliție”, este mesajul trimis pe adresa redacției.

Contactată de AGORA, Diana Maxim, ofițerul de presă Telenești a confirmat că în satul Negureni a avut loc un accident cu implicarea a două mașini. „Când poliția a ajuns la fața locului, era doar o mașină - un Renault. Polițiștii nu au reușit deocamdată să discute cu șoferul autovehiculului. Acesta este acum la spital. În accident au fost implicate patru persoane cu vârstele cuprinse între 14 și 33 de ani. Toate au fost transportate la spital cu diverse traumatisme. Când poliția a ajuns la locul producerii accidentului, persoanele deja erau ambarcate în Ambulanță”, a declarat Diana Maxim.  

Sursa nu a putut confirma, dar nici infirma dacă accidentul a fost generat de deplasarea pe traseu a vreunei coloane oficiale.  

De menționat că astăzi, prim-ministrul Pavel Filip și alți membri ai Guvernului au mers în raionul Telenești, unde au avut întrevederi cu autoritățile publice locale și mediul de afaceri din raion.  

Vedeți și: SPPS: Coloana oficială a premierului nu are nicio legătură cu accidentul produs pe traseul Chișinău-Soroca

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!