Apărând în faţa presei şi însoţit de fostul jucător de fotbal american Jim Brown, Kanye West - sau „Ye”, aşa cum doreşte să i se spună în prezent - a venit în Biroul Oval purtând o şapcă roşie pe care era imprimat celebrul slogan de campanie al preşedintelui Trump, „Make America Great Again”.

„Se întâmplă ceva atunci când îmi pun pe cap această şapcă, mă face să mă simt ca Superman. Este supereroul meu preferat”, a declarat rapperul.

„Tatăl şi mama mea s-au despărţit. Eu nu am avut multă energie masculină în casă. Şi acum sunt într-o familie în care ştiţi, nu este multă energie masculină”, a mai spus el.

Kanye West și-a prezentat și ideea unui nou avion prezidențial alimentat cu hidrogen. „Îi voi pune pe cei de la Apple, o companie americană, să lucreze la avionul acesta”, a adăugat West.

Rapperul a vorbit şi despre diagnosticarea lui cu sindromul bipolar, explicând că a fost vorba despre un diagnostic fals şi că, în realitate, el dormise în acele zile mult prea puţin, având un deficit pronunţat de ore de somn.

Totodată, Kanye West şi-a activat ecranul iPhone-ului său în faţa camerelor de luat vederi, dezvăluind codul lui de deblocare - 00000.

La finalul acelui monolog, în timpul căruia preşedintele Trump s-a mulţumit doar să aprobe din când în când spusele rapperului, cei doi bărbaţi s-au îmbrăţişat, înainte de a merge să ia prânzul împreună, departe de camerele de filmat.
Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!