„Îl încurajăm pe președintele Parlamentului, domnul Andrian Candu, să-și convingă colegii deputați (din majoritatea parlamentară), transfugi de la alte partide, pentru a vota LIMBA ROMÂNĂ în Constituție”, au scris reprezentanții Partidului Liberal pe pagina de Facebook a formațiunii.

Și deputata Maria Ciobanu a postat un mesaj similar:

„Prieteni, încurajați-l pe președintele Parlamentului, domnul Andrian Candu, să-și convingă majoritatea parlamentară de strânsură, pentru a vota LIMBA ROMÂNĂ în Constituție”.

 Andrian Candu a absolvit Liceul de Informatică "Tiberiu Popovici" din Cluj-Napoca, după care a urmat Facultatea de Drept a Universității "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca.

În această săptămână, deputații urmează să își exprime votul în Parlament referitor la introducerea sintagmei „integrare europeană” în Constituție. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!