Potrivit sursei citate, cea mai recentă funcție  pe care o va oferi platforma utilizatorilor va fi aceea de Unsend.

În timp ce Delete Message te ajută de mult timp să ștergi din fereastra ta de dialog un mesaj trimis, Unsend îți șterge același mesaj și de la destinatar. Dacă l-a citit sau nu până l-ai șters, asta nu poți să controlezi și depinde doar de eficiența ta.

Funcția Unsend se află momentan în teste. Nu se știe când va ajunge la majoritatea utilizatorilor, dar surse din cadrul companiei susțin că va mai dura  câteva săptămâni.