„Pentru că ne propunem să fim mereu mai buni, devansând atât așteptările clienților, cât și ale angajaților, cei peste 2000 de angajați ai băncii beneficiază deja și de avantajele tichetelor electronice de masă ”Lunch Card” de la MAIB. Cardul reprezintă un beneficiu extrasalarial, dar și o formulă nouă de grijă pentru sănătatea fiecărui angajat, iar asta deoarece Moldova Agroindbank știe să prețuiască adevărata lor valoare”, a menționat Eugeniu Josan, șeful Departamentului Resurse Umane și Organizare, membru al Comitetului de Conducere.

MAIB a lansat „Lunch Card” în vederea susținerii alimentației sănătoase și pentru că ne dorim ca principiile modului sănătos de viață, a consumului variat și de calitate să fie implementate în societate. În acest sens, angajatorii care își apreciază angajații și împărtășesc aceleași valori sunt invitați să profite de acest instrument modern de loializare și motivare a personalului.

Moldova Agroindbank este prima bancă și companie autohtonă licențiată pentru emiterea tichetelor de masă pe suport electronic.

Mai multe detalii despre tichetele de masă pot fi obținute apelând serviciul Call Center, 022 268 999, disponibil 24/7.


P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.