„Am niște urechiușe și am câștigat o căciuliță. E fain, super, e impresionant pentru copii e foarte interesant”, spune o participantă.

„Am câștigat o gentuță și “bosu” o câștigat niște urechiușe”, ne spune un bărbat.

„O gentuță și suc. Amm spus: mă duc la piață o pun și spun mulțumesc”, mai zice o femeie, câștigătoare la Roata Norocului.

Cristina Aramă, Manager PR&Comunicare Kaufland Moldova: „De hramul orașului Kaufland este alături de chișinăuieni și vine cu cele mai sincere urări și gânduri senine, grija pentru client este o prioritate pentru noi și din acest motiv suntem astăzi prezenți cu o serie de activități și premii pentru fiecare de la mic la mare. Vă spunem la mulți ani și doar împreună putem avea un oraș prosper, modern și sustenabil.


Lângă Primăria Chișinău s-a desfășurat cel mai îndrăgit show de ziua orașului – „Poftă Mare Chișinău” care a adunat zeci de gurmanzi. De această dată, pe tavă s-a pus piesa de rezistență a bucătăriei tradiționale – mămăligă cu friptură.

„Noi am preparat cea mai mare friptură de pui din istoria capitalei și acum o împărțim la spectatorii noștri”, spune Traian, prezentator Jurnal TV.

Emilian Crețu, Dora Show: „Ne bucură foarte mult că în fiecare an se adună foarte mulți oameni care vin să ne viziteze în direct, aici gătim cele mai gustose bucate tradiționale nu doar de la noi din Republica Moldova, anul acesta am pregătit cea mai gustoasă friptură din carne de pui, mămăliguță. Le doresc din suflet chișinăuienilor multă, multă sănătate, mult noroc, multă dragoste, să fie fericiți în familiile lor și bineînțeles să ne urmărească pentru că tot ceea ce facem noi, energia noastră este special pentru ei”, a spus actorul.

Seara a culminat cu un concert de excepție care a durat până aproape de miezul nopții. Autoritățile municipale împreună cu sponsorul general Kaufland au reușit să aducă în scenă cei mai cunoscuți artiști autohtoni, dar și din România. În acest an, capitala marchează 582 de ani.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.