Potrivit sursei citate, femeia era internată în stare gravă, fiind conectată la respirația artificială. În pofida monitorizării și eforturilor medicilor de a o salva, aceasta a decedat. În seara internării, pe 6 octombrie, tânăra a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru stabilizarea rănilor, ulterior fiind transferată în secția reanimare.

Precizăm că la Spitalul de urgență mai rămâne internată o persoană care a suferit de pe urma deflagrației produse într-un bloc de pe bulevardul Moscova al Capitalei, pe data de 6 octombrie. Este vorba despre o femeie care urmează un tratament de recuperare, starea acesteia fiind stabilă.

În data de 6 octombrie 2018, în sectorul Râșcani al capitalei, s-a produs o explozie care a distrus cel puțin patru apartamente. Deflagrația a luat viețile a cinci persoane: a două femei, a unui copil de patru ani și a doi soți care veniseră din Israel să-și vadă copiii și nepoții. Potrivit informațiilor preliminare, tragedia s-ar fi produs din cauza unei butelii de gaz.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!