Potrivit lui Marin Maxian, polițiștii îi vor îndruma pe cetățenii care vor dori să ajungă dintr-un anumit punct în altul.

Cea mai restricționată zonă pentru conducătorii auto va fi cea dintre străzile Serghei Lazo și Gavriil Bănulescu-Bodoni. Pe durata deplasării coloanei oficiale de la aeroport până în centrul Capitalei, va fi sistat traficul rutier pe străzile pe unde aceasta va circula. Până și activitatea stațiilor de alimentare cu combustibil va fi sistată pe durata deplasării convoiului oficial. Cu toate acestea, poliția ne asigură că ambuteiaje se vor forma doar în această perioadă.

Transportul public care circula pe bulevardul Ștefan cel Mare va fi redirecționat pe strada București, segmentul străzilor Mihai Viteazul – Ismail.

Totodată, polițiștii îi îndeamnă pe cetățeni să respecte cerințele legale. Mai multe declarații pot fi ascultate aici:


Amintim că, astăzi și mâine, președintele turc Recep Tayyip Erdogan întreprinde o vizită în Republica Moldova.

Vezi și: DOC. Chișinăul va fi parțial blocat în următoarele zile. Președintele Turciei vine în Moldova

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!