Libra Internet Bank angajează! Unul dintre cei mai cool angajatori din România este în căutare de noi colegi

Libra Internet Bank angajează! Unul dintre cei mai cool angajatori din România este în căutare de noi colegi

Libra Internet Bank, una dintre cele mai dinamice bănci digitale din România, angajează persoane din Republica Moldova. Echipa Libra este în căutare de noi colegi pentru joburile Consilier financiar bancar, Manager Relații cu Clienții și Ofițer Bancar - Centrul de Procesare.

Unul dintre cei mai cool angajatori din România, Libra Internet Bank, angajează persoane din Republica Moldova. Special pentru cetățenii de aici, echipa băncii a pregătit trei job-uri, în funcție de abilitățile candidaților:

⁃ Consilier financiar bancar. Se caută persoane comunicative, zâmbărețe, dornice de a oferi suport și ajutor clienților. Te potrivești pentru acest job dacă ai abilități foarte bune de comunicare și vânzare, dar și o deschidere mare de a servi toți clienții băncii într-un mod profesionist. Este de preferat să ai o experiență de minim 1 an în domeniul bancar.

Publicitate

⁃ Manager Relații cu Clienții. Se caută persoane comunicative, care pot vinde orice, buni negociatori. Te potrivești pentru acest job dacă ai o atitudine proactivă, cu abilități reale de vânzare, comunicare și negociere, dar și studii superioare finalizate. Permisul de conducere și experiența bancară pe zona de vânzări reprezintă avantaje.

⁃ Ofițer Bancar - Centrul de Procesare. Se caută persoane organizate, foarte conștiincioase și responsabile. Te potrivești pentru acest job dacă ești foarte organizat, ai capacitate ridicată de analiză, sinteză și abilități de comunicare, atitudine proactivă și spirit de inițiativă.

„Avem colegi din Republica Moldova, cu rezultate foarte bune, și ne dorim în continuare să aducem oameni noi, foarte ambițioși, de nota 10. Ca să aibă rezultate de top, trebuie să fie foarte ambițioși și să tragă tare”, a spus Sorin Cerbu, director regional Libra Internet Bank.

Autor:

Libra Internet Bank este una dintre cele mai dinamice bănci din România, cu aproximativ 800 de angajați. Echipa băncii pune foarte mare accent pe dezvoltarea profesională și personală a fiecăruia, oferind angajaților posibilitatea de a participa la cursuri online plătite de banca și cursuri elitiste, pentru cei cu vechime de muncă mai mare de 2 ani. Libra Internet Bank oferă angajaților programe pentru coeziune în echipă: Libra Energize și Libra Cultural.

Dacă vrei să aplici online pentru unul dintre joburile menționate, accesează pagina Librabank.ro/Angajari-RepublicaMoldova.

...

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal