Erdogan a amintit despre tentativa de lovitură de stat din Turcia și susține că a fost pusă la cale de o „organizație teroristă”, ai cărei membri încearcă să se infiltreze și printre autoritățile moldovenești.

„Din păcate, acești membri ai organizațiilor teroriste s-au strecurat în organizațiile noastre, această organizație teroristă își continuă activitățile și în Moldova. Ei încearcă să se infiltreze printre autoritățile moldovenești și să urmeze aceeași pași cum au făcut în țara noastră. Eu sunt de părere că un prieten trebuie să îi povestească prietenului său ce a pățit, ca să știe cum să se ocrotească”, a declarat Erdogan.

AGORA amintește că la 6 septembrie curent au fost expulzați din Republica Moldova 7 cetățeni de origine turcă sub pretextul că ar fi membri ai organizațiilor teroriste și prezintă un pericol pentru țara noastră.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!