Un bărbat și o femeie, presupuși membri ai forțelor de ordine cu destinație specială, au fost surprinși pe acoperișul clădirii instituției prezidențiale. Cei doi au urmărit de la înălțime prin binocluri ceremonia de întâmpinare a lui Erdogan. În același timp, polițiști înarmați au înconjurat gardul Președinției în așa fel încât niciun muritor de rând să nu se poată apropia, scrie sursa. 


Pe durata vizitei lui Erdogan, autoritățile au luat măsuri sporite de securitate, cum nu am mai fost până acum. Spre exemplu, chișinăuenii nu aveau voie să iasă pe balcon, în timp ce cortegiul președintelui turc se deplasa pe străzile din capitală. Elevii nu se pot apropia de geamuri, în timp ce Erdogan trecea cu mașina în apropiere de instituțiile lor. Multe benzinării și-au sistat activitatea. În jur de 30 de străzi din Chișinău au fost blocate parțial pe durata vizitei președintelui Turciei.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!