Șoferii au fost avertizați, prin intermediul unui comunicat al poliției, să evite circulația pe bd. Ștefan cel Mare:  „Evitați deplasarea cu automobilele la 21 octombrie pe segmentul bd. Ștefan cel Mare, cuprins între sensul giratoriu de la strada Ion Creangă și sensul giratoriu de la bulevardul Constantin Negruzzi”. 

Potrivit poliției, circulația transportului în comun va fi sistată în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale, iar pe perioade scurte de timp va fi sistată circulația troleibuzelor pe bd. Grigore Vieru.

În timpul evenimentelor, transportul public electric va fi redirecționat de pe bd. Ștefan cel Mare pe str. București și, temporar, va fi sistată circulația transportului public electric pe str. B. Bodoni și pe Pușkin.

Conform sursei, în perimetrul străzilor București, Columna și Alexandru cel Bun, inclusiv și pe străzile care intersectează bd. Ștefan cel Mare „se va circula cu dificultate”. 

Partidul Democrat organizează duminică, 21 octombrie, începând cu orele 11.00, un eveniment politic la care vor participa simpatizanții partidului din toată țara. Potrivit autorizației emise de primărie, la evenimentul organizat de PDM sunt așteptați circa 60 000 de „simpatizanți” ai partidului.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!