La intrarea în piață pot fi văzute mașinile Poliției. Reprezentanții forțelor de ordine îndeamnă șoferii să evite tronsonul bulevardului Ștefan cel Mare cuprins între străzile Bodoni și Pușkin. În cursul dimineții, Poliția a venit cu un comunicat de presă în care a rugat șoferii să evite deplasarea cu automobilele în ziua de 21 octombrie, pe bulevardul Ștefan cel Mare. În mesajul nu este menționat nimic despre închiderea PMAN în ziua de 20 octombrie


Muncitorii angajați de către organizatorii manifestației de mâine fac ultimele pregătire înainte de startul evenimentului, instalând piesele de decor în apropierea scenei.


Serviciul de gardă al Inspectoratului Național de Patrulare a comunicat reporterului AGORA următoarele:

„Așa a hotărât Guvernul Republicii Moldova. Am primit indicații, am închis piața. Până mâine după masă piața va fi închisă. Motivul este manifestația de mâine, sunt lucrări de instalare a scenei”.

La rândul său, șeful serviciului InfoTrafic, Pavel Apostol, a spus că mai multe detalii privind redirecționarea transportului public vor fi publicate mâine-dimineață.

Foto: Constantin Grigoriță 

Partidul Democrat organizează duminică, 21 octombrie, începând cu orele 11.00, un eveniment politic la care vor participa simpatizanții partidului din toată țara. Potrivit autorizației emise de primărie, la evenimentul organizat de PDM sunt așteptați circa 60 000 de „simpatizanți” ai partidului.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!