Întrebat de reporterul AGORA de ce se află în Piața Marii Adunări Naționale, un bărbat spune că el a venit în centrul capitalei pentru a susține Partidul Liberal. Deși reporterul îi spune că manifestația este organizată de PD, bărbatul insistă și declară că el susține Partidul Liberal.

Pe de cealaltă parte, un tânăr a ieșit la miting din plictiseală: „Am venit pentru că nu am ce face acasă. Susțin Partidul Democrat pentru că ei vor să facă ceva, nu ca toți, să vorbească numai. S-au văzut și fapte din urma lor”, spune tânărul.

Altă persoană, altă poveste. Un alt participant la manifestație povestește că a venit la Chișinău la invitația primarului din Hârtopul Mare, acesta neștiind pentru ce a venit, încă.

„M-a invitat domnul primar să vin aici la această adunare, ca să auzim ceva ce ne va spune”, afirmă bărbatul.

Întrebat dacă susține sau nu Partidul Democrat, acesta ezită, apoi spune că „nu știu ce partid avem noi aici”.

Potrivit organizatorilor, 100 de mii  persoane au participat la mitingul PD în care partidul a lansat noua sa linie politică, „Pentru Moldova”. Zeci de autocare și microbuze din toate zonele Moldovei au adus participanții la miting.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!