Până în prezent, oamenii legii au identificat cinci fete cu vârstele cuprinse între 20 și respectiv 27 de ani, originare din Republica Moldova, care pe parcursul a câteva luni au fost determinate să presteze servicii sexuale, contra sumei de 700-800 lei ora, sumă din care 60 % îi reveneau bănuitului.

În cadrul perchezițiilor în apartamentul pe care îl închiria, forțele de ordine au ridicat telefoane mobile, mijloace bănești, dar și alte obiecte ce dovedesc complicitatea și vinovăția acestuia. În urma activității infracționale bănuitul obținea lunar un profit de circa 150.000 lei.

Tânărul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 4 la 7 ani. Procuratura a înaintat individului învinuirea, iar la demersul procurorilor, acesta a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Momentan, organele de drept întreprind măsuri speciale de investigații, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, persoanelor implicate, activități de stabilire a mijloacelor financiare obținute și stabilirea bunurilor achiziționate de către învinuit în urma profitului obținut din  activitatea infracțională precum și identificarea altor victime.

 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!