„Eu sunt o persoană de echipă și pentru mine este importantă nu doar victoria mea, dar și a partidului, și a tuturor oamenilor de bună credință. Eu cred că noi avem mai mulți oameni buni decît răi și de aceea trebuie să învingem. Ultima șansă pentru a schimba ceva în țara noastră – 24 februarie 2019, ziua în care vor avea loc alegerile parlamentare. Dacă ne vom uni toți împreună, vom fi capabili să schimbăm lucrurile spre bine”, a spus Vlad Batrîncea în cadrul evenimentului de prezentare a candidaturii sale.


Oficial, în circumscripția nr. 28, care include secții de votare din sectorul Râșcani al Capitalei, sunt înregistrați 55.648 de alegători.


Bătrîncea este unul dintre cei mai vocali parlamentari socialiști, făcându-se cunoscut și prin gestul său de a rupe demonstrativ harta României Mari în Parlamentul de la Chișinău.


Anterior, socialiștii și-au anunțat candidații în mai multe circumscripții din Capitală, dar și în circumscripții din câteva raioane.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!