Susținerea înființării și dezvoltării întreprinderilor este foarte importantă pentru Victoriabank, care înțelege cât de esențial este primul an pentru orice companie. Pachetul „Contul Primul An Gratuit” oferă doar beneficii și nu cere nimic în schimb! 

•     ZERO comision la deschiderea și deservirea conturilor curente în lei;

•     ZERO comision la conectarea  și deservirea  sistemului Client dotBank;

•     ZERO comision la executarea ordinelor de plată intrabancare, în lei, în favoarea persoanelor juridice, prin intermediul sistemului de deservire la distanță;

•     ZERO comision la executarea ordinelor de plată interbancare, în lei, în favoarea persoanelor juridice și fizice, prin intermediul sistemului de deservire la distanță, cu excepția: plăților urgente, virărilor incontestabile și alimentării conturilor proprii;

•     ZERO comision la emiterea cardurilor Business în lei;

•     ZERO comision la deservirea lunară a cardurilor Business în leiL;

•     ZERO comision la transferul salariilor pe cardurile din cadrul Proiectului de salarizare;

•     ZERO comision la executarea operațiunilor de conversie a valutelor.

Oferta CPAG se adresează persoanelor juridice, întreprinzătorilor individuali și gospodăriilor țărănești în primele 12 luni din momentul înregistrării acestora în Registrul de Stat. Pot beneficia de CPAG atât clienții noi, care încă nu au cont deschis la Victoriabank, cât și clienții existenți până la aniversarea a 12 luni de la înființare.

Contul Primul An Gratuit este un plus pentru afacere și un minus la grijile tale, iar Victoriabank un partener de încredere. Instituția își confirmă ani la rând statutul de „Prima bancă din Moldova” lansând pe piața bancară din țară produse în premieră, tehnologii inovative și servicii  calitative, care aduc clienților experiențe noi, mai multă mobilitate şi confort.

Recent, Victoriabank și-a reorganizat activitatea pe liniile principale de business, Retail şi Corporate, în sprijinul unei abordări noi a celor peste 600 000 de clienți. Acționarii Banca Transilvania şi Banca Europeană pentru Reconstrucție şi Dezvoltare, în calitate de parteneri strategici, doresc să continue creşterea Victoriabank şi să contribuie la consolidarea mediului bancar din Republica Moldova.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.