„Am primit o plângere colectivă din partea colectivului medicilor din Spitalul nr. 1. Au fost plângeri și anterior, că s-au făcut modificării la schema de încadrare și la structura, organigrama spitalului, or, asta se face doar de fondator, adică de Consiliul Municipal. Am solicitat explicații de la administrația spitalului, am creat comisia de anchetă, care mâine trebuie să prezinte raportul în baza constatărilor respective”, a declarat Ruslan Codreanu.

Primarul interimar nu a spus despre ce modificare exact este vorba. „Schimbarea a fost făcută în primăvara 2018, s-ar putea să greșesc. Este vorba de divizarea a două secții. Iar ceea ce ține de intimidări ale colectivului , ele sunt pe parcursul anului. Sunt mai mulți medici care sunt vizați, iar unii au procese în instanță cu conducerea spitalului”, a adăugat acesta.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!