Delegația BERD, reprezentată de vicepreședintele BERD, Alain Pilloux, aflat într-o vizită oficială în țara noastră, și  Angela Sax, șefa BERD în Republica Moldova, l-au prezentat managementului băncii pe noul director general pentru Europa de Est și Caucaz, Matteo Patrone. În cadrul întrevederii, oficialii și-au exprimat satisfacția față de buna derulare a programelor de finanțare și parteneriatul de lungă durată cu Mobiasbancă. 

Conducerea Mobiasbancă a apreciat oportunităţile de finanțare avantajoase oferite clienţilor băncii, inclusiv cu susținerea UE, și sprijinul BERD acordat pentru dezvoltarea afacerilor locale.  

Programele de finanțare ale BERD sunt orientate către sporirea calității produselor și serviciilor oferite de către agenții economici locali și creșterea competitivității acestora pe piețele europene. Mobiasbancă este prima bancă parteneră a programului de finanțare EU4Business-EBRD Credit Line.  


P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.