Top maratoane internaționale: Vezi în ce țări ai putea să alergi în 2019

Top maratoane internaționale: Vezi în ce țări ai putea să alergi în 2019

Maratonul este sportul în care toţi membrii familiei pot participa – fie că aleargă, fie că încurajează – toţi au posibilitatea să fie parte la un eveniment de mare amploare. De ceva timp încoace, a devenit o tradiție frumoasă ca în fiecare an să se organizeze astfel de evenimente, în diferite colțuri ale lumii. În cele ce urmează, vezi în ce țări au loc maratoane internațioane. Dacă împărtășești și tu această pasiune pentru alergat, cu siguranță îți vei dori să ajungi la următorul maraton în una dintre aceste țări, scrie EA.md.

1.Bucharest MarathonLocația: România, BucureștiUrmătoarea ediție: 11-12 mai, 2019Maratonul internațional București este o competiție anuală de maraton ce are loc în României, începând cu anul 2008. Aici se poate ajunge relativ ușor, iar traseul maratonului este unul care bifează cele mai atractive puncte turistice. Evenimente similare au loc la Brașov, Sibiu, Iași și Cluj-Napoca „Wizz Air Cluj-Napoca Marathon”, care se va desfășura în perioada 12-14 aprilie 2019.

...

Publicitate

2.Rome Marathon (Maratona di Roma)Locația: Italia, RomaUrmătoarea ediție: 7 aprilie, 2019Maratonul din capitala Italiei îți oferă în cele câteva ore de alergare un traseu nemaipomenit, cu numeroase obiective istorice, pe care ar fi bine să le studiezi înainte pentru a nu rata niciunul. Evenimente similare au loc la Verona, la data de 17 februarie 2019 și Veneția, 27 octombrie, 2019.

...

3.Kiev Marathon (Kyiv Half Marathon)Locația: Ucraina, KievUrmătoarea ediție: 14 aprilie, 2019Concursul are loc primăvara, iar traseul te duce prin toate locurile importante ale orașului. De asemenea și la Odesa se organizează maratoane. Următorul va avea loc pe 17 martie 2019.

...

4.TCS Amsterdam MarathonLocația: Olanda, AmsterdamUrmătoarea ediție: 20 octombrie, 2019Olanda e o țară „de jos” așa că traseul este în general plat, deci rapid. Vremea în Octombrie este de cele mai multe ori foarte potrivită pentru alergare.

...

5. Moscow MarathonLocația: Rusia, MoscovaUrmătoarea ediție: 19 mai, 2019Kremlinul, Piața Roșie, Teatrul Bolșoi sunt doar câteva din numeroaselor atracții turistice pe care ai posibilitatea să le admiri, în timp ce alergi.

...

6.BMW Berlin MarathonLocația: Germania, BerlinUrmătoarea ediție: 29 septembrie, 2019Organizarea foarte bună și un traseu care îi poartă pe alergatori atât prin Berlinul de Est cât și prin cel de Vest, sunt doar două dintre motivele pentru care merită să alergi la Berlin.

...

7.London MarathonLocația: Londra, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de NordUrmătoarea ediție: 28 aprilie, 2019Maratonul de la Londra se vrea un maraton pentru tot omul, nu în zadar numărul participanților înscriși este mare. Traseul porneste din Greenwich Park și se termină lângă St James’s Park, pe celebra stradă The Mall.

...

8.Maratón de ParísLocația: Franța, ParisUrmătoarea ediție: 14 aprilie, 2019Alături de Maratonul de la Berlin şi cel din Londra, cursa pariziană este una dintre cele mai populare întreceri sportive europene. Startul competiţiei se dă în Champs-Élysées, urmând ca, la sfârşit, participanţii să se regăsească pe strada Foch Avenue.

...

...

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal