„Suntem deschiși pentru toți oamenii de bună credință, dar printre ei Ghimpu nu se înscrie. Oamenii îl urăsc mai mult pe Ghimpu decât pe Roșca. Pentru că i-a trădat, iar eu cum să coalizez cu un individ care a trădat? Am citit o declarație a lui Ghimpu, adresată Maiei Sandu. Eu cu el nu aș mai discuta niciodată în locul Maiei Sandu, după astfel de declarații”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii.

AGORA amintește că Partidul Liberal și-a propus să cheme Platforma DA, PAS și PLDM la negogieri, cu scopul de a înainta un singur candidat din partea acestor partide pentru fiecare circumscripție uninominală.

PAS și PPDA au anunțat că blocul electoral se va numi „ACUM”. În data de 3 noiembrie curent, partidele vor anunța angajamentele față de cetățeni în cazul în care vor ajunge la guvernare. Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!