„Când vorbim de comunicare de brand poți găsi un public țintă cu anumite date demografice față de care poți face un mesaj separta, cu o afinitate mai mare. Cunoașterea consumatorului îți oferă un focus mai bun și o optimizare a resurselor”, susține Alina Beleuță. 

Cum alegi unde să plasezi mesajele despre brand-ul tău

„În primul rând nhu începi cu canalele, pentru că asta e inefic ient. Totul trebuie să pornească de la consumator. Atunci vei înțelege unde poate interacționa consumatorul cu produsul tău, iată acolo vei găsi și canalele. Apoi te gândești la formularea mesajelor”, mai menționează specialista. 

Mai multe sfaturi utile găsiți în video de mai sus. 

Digital Must este un creat și lansat la Agora, în parteneriat cu agenția de publicitate online AdCenter. E un spațiu în care cei cu talent și spirit inovator se intersectează cu cei ce au experiența și dorința de a face lucruri mari în digitalul din Moldova. Digital Must reunește specialiști, antreprenori și factori de decizie din marketingul și comunicarea locală, cu scopul comun de a rezolva dilemele online-ului moldav.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!