„Mă mîndresc că anume fracțiunea PSRM a demonstrat că sunt o echipă unită. Noi nu am cedat și am trecut în opoziție acum patru ani, deoarece noi nu am avut despre ce să discutăm cu acei care conduc astăzi țara. Cu toții înțelegem acest lucru. Avem ocazia să îi apreciem la alegerile din 24 februarie”, a spus șeful statului.


Dodon a propus înaintarea candidaturii președintelui PSRM Zinaida Greceanîi în calitate de candidat al PSRM pe circumscripția electorală Briceni nr.1.

Zinaida Greceanîi i-a mulțumit pentru încrederea acordată și a afirmat cu siguranță faptul că echipa PSRM va câștiga la alegerile din februarie 2019.

“Avem o dorință aprigă și posibilitate de a învinge, pentru a aduce la guvernare o echipă de profesioniști, căreia îi pasă de ceea ce se întîmplă în țară. Fiind chiar și în opoziție, socialiștii mereu au fost alături de oameni, ei mereu vor ajuta. Sunt mîndră de echipa noastră, care sunt niște luptători. Trebuie să ne unim și totul ne va reuși”, a declarat Zinaida Greceanîi.Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!