Antreprenorul spune că e foarte încântat de ideea camionului și că este un proiect mai degrabă personal: „dacă doar un număr restrâns de oameni vor cumpăra mașina, atunci vom produce și un model mai convențional în viitor”, spune acesta, care adaugă că vehiculul va folosi titaniu.

„De fapt, nu știu dacă prea mulți oameni vor cumpăra camioneta, dar nu-mi pasă. Adică îmi pasă, de fapt, desigur, vrem să scăpăm de toate camionetele pe benzină sau motorină de pe străzi”, a mai spus acesta în timpul discuției despre camioneta cyberpunk.

Camioneta este doar una dintre multele mașini pe care producătorul vrea să le lanseze. Avem modelul Y, SUV-ul menționat anterior, dar Musk a vorbit și despre un potențial autobuz. Și modelul Roadster ar trebui să primească un upgrade în viitor.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!