Ilan Șor, despre protestul din Torino: Câteva haimanale nu vor împiedica sărbătoarea noastră. Vor fi luate măsuri „dure”

Ilan Șor, despre protestul din Torino: Câteva haimanale nu vor împiedica sărbătoarea noastră. Vor fi luate măsuri „dure”

În contextul acțiunii de protest care s-a anunțat  pentru ziua în care simpatizanții Partidului Șor vor organiza un concert în Torino, Ilan Șor vine cu un mesaj pentru „cei care vor să împiedice concertul cu artiști îndrăgiți”. Șor declară că „o duzină de haimanale fără valoare încearcă în mod deschis să dea peste cap concertele așteptate cu atâta nerăbdare de diasporă”. Mai mult, liderul partidului dă asigurări că „atât comanditarii acestor fărădelegi, cât și executanții vor răspunde pentru acțiunile lor”.

„O duzină de haimanale fără valoare, încearcă în mod deschis să dea peste cap concertele așteptate cu atâta nerăbdare de diasporă. Dacă prima dată, la Veneția, acțiunea lor a arătat a prostie, atunci continuarea acestei istorii și planificarea cu atâta rea intenție a provocărilor, aduce deja a intimidare a concetățenilor noștri și a hărțuire și intimidare a unor artiști îndrăgiți și cunoscuți”, declară primarul de Orhei.

Liderul Partidului Șor anunță că poliția italiană a început deja identificarea provocatorilor și acțiuni de profilaxie pentru evenimentul ce urmează să aibă loc la Torino.„Deja am informat poliția italiană atât despre atacurile de la Veneția, cât și despre provocările ilegale planificate pentru acțiunile noastre ulterioare. Am transmis materiale video cu participanții la provocările din Italia, precum și informația din rețelele de socializare despre provocările care se mai pun la cale. Forțele de ordine italiene îi identifică în prezent pe provocatori și legăturile dintre ei. Deja sunt pregătite acțiuni profilactice în privința acțiunii care urmează să fie organizată la Torino”, declară Șor.

Publicitate

„Atât comanditarii acestor fărădelegi, cât și executanții vor răspunde pentru fărădelegile lor. Sunt pregătite măsuri dure, a atenționat Ilan Șor. Sunt sigur că acestor nebuni nu le va reuși să împiedice organizarea evenimentului și să-i sperie pe sutele de concetățeni care vor veni la concert”, a mai adăugat Ilan Șor.

AGORA amintește că Marina Tauber, vicepreședinta Partidului Șor, a fost huidută de un grup de cetățeni moldoveni în Veneția, acolo unde partidul a organizat un concert pentru diaspora din Italia.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal