Judecătoarea Tatiana Vieru a fost numită, în 2016, în funcția de vicepreședinte al Curții Supreme de Justiție, președinte al Colegiului civil, comercial și de contencios administrativ pe un termen de patru ani. La doi ani de mandat, aceasta depune cererea de demisie, asta deși muncește la CSJ din 2003.

Dumitru Visternicean este în sistem de și mai mult timp, iar la CSJ - din 1999. Visternicean a fost și președinte al CSM în perioada 2009-2011. Acesta are Diplomă de onoare a Consiliului Superior al Magistraturii și titlu onorific Om emerit.

Iulia Sîrcu a fost numită în funcția de judecător în anul 1991, iar din anul 2005 este magistrat la Curtea Supremă. Cel de-al patrulea care și-a depus cererea de demisie este Valeriu Doagă, care muncește la CSJ din 2006.
Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!