Terenul pe care altădată se afla stadionul satului a rămas pârloagă. Dumitraș Grozavu a reușit să vadă dincolo de aparențe și și-a creat un vis: să transforme acea bucată de pământ într-un teren sportiv dotat, unde atât el cât și ceilalți săteni să-și poată petrece timpul liber.

„Sunt pasionat de fotbal. Am decis să mă apuc de această idee pentru a „planta” un nou nivel de calitate în subconștientul oamenilor. Mi se pare că prea repede ne resemnăm cu modul în care trăim. Ne concentrăm pe aspectele negative și uităm că o simplă schimbare a perspectivei ne poate arăta o situație mult mai senină”, explică tânărul.

Este conștient că pentru a-și transforma planul în realitate are nevoie de bani, de răbdare și de susținere. Dumitraș Grozavu spune că este optimist și că s-a înarmat cu multă consecvență:

„Momentul scopul nostru este să reparăm stadionul și să-l facem mai primitor pentru săteni. Ulterior vom depune tot efortul pentru  a crea și o Academie a Fotbalului”.

Cei care cred în planul lui Dumitraș Grozavu au început să-l susțină pe o platformă de colectare de fonduri.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!