„Ideea a pornit de la faptul ca producătorii să aibă un canal în plus pentru a-și vinde produsele, dar și clienții să aibă acces la produse de calitate. Sunt deja 15 producători care pot fi găsiți pe site-ul nostru, iar prețul produselor este exact ca în magazinele fizice. Comerțul online nu încurcă vânzărilor fizice, dimpotrivă se ajută reciproc”, povestește Sergiu Malai.

Livrările se fac atât pe teritoriul Republicii Moldova cu ajutorul unei firme de curierat, dar și peste hotare prin intermediul Poștei Moldovei. Publicul țintă este diaspora. 

„Noi ne axăm pe diaspora. Este important când ești în străinătate să ai produse de acasă. Este important ca și corelația preț-calitate să fie una bună.” Sergiu Malai, director From The Heart.Shop. 

Tot conținutul de pe site e produs de echipa From The Heart.Shop.

„Producătorul are suficiente griji legate de producție. Noi nu îl încărcăm cu alte opbligații. Noi primim produsul și informația, o punem pe site, iar când primim comanda o și livrăm”, mai adaugă Malai.

Digital Must este un creat și lansat la Agora, în parteneriat cu agenția de publicitate online AdCenter. E un spațiu în care cei cu talent și spirit inovator se intersectează cu cei ce au experiența și dorința de a face lucruri mari în digitalul din Moldova. Digital Must reunește specialiști, antreprenori și factori de decizie din marketingul și comunicarea locală, cu scopul comun de a rezolva dilemele online-ului moldav.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!