Conceptul afacerii constă în faptul că desenele picilor sunt transformate în adevărate bijuterii. 

„Ideea mă urmărește de trei ani. Totul a pornit de la o dorință de a crea un brand ce va aduce emoție, bucurie și va dura o viață. Mi-am dorit ca oamenii să poarte cu ei iubirea. În copilărie, desenele mele și ale fratelui, indiferent de cât de simpatice sau stângace erau, deveneau tablouri expuse  prin casă. Mămica și azi le are. O „capodoperă” de-a mea, creată pe la patru ani, stă și acum pe masa ei de lucru. Aprecierea desenului unui copil este cel mai bun mod de a-i sprijini talentul. Noi le venim în ajutor părinților, buneilor și transformăm primele lor creații în bijuterii, atât materiale, dar cel mai important poate, sentimentale. Facem ca un moment din viaţa copilului să devină atemporal”, povestește Ecaterina într-un interviu pentru EA.md.


Pentru a fi sigură că le știe pe toate în ale businessului, jurnalista a urmat mai întâi un curs specializat și a căutat să obțină sfaturi de la mentori cu tradiție.

„Greu a fost să ies din zona de confort. După zece ani de activitate în televiziune și societatea civilă mi-am luat un caiet gros cât să încapă termeni absolut noi precum: decompoziție, pâlnie de vânzări, QxP (termeni specifici business-ului) și am început să învăț. Am avut de pregătit și teme pentru acasă (la modul serios) pe care evident, le făceam noaptea”, mai adaugă jurnalista.

Acum Emotion Shop își consolidează începuturile cu pandativele din aur, dar vor urma broșe, brățări, butoni pentru cămăși. Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!