Opt motive să mergi la MamaPapa Forum, un eveniment dedicat părinților conștienți

Opt motive să mergi la MamaPapa Forum, un eveniment dedicat părinților conștienți

Sâmbăta viitoare, pe data de 17 noiembrie, la Chișinău se va desfășura a doua ediție a forumului pentru părinții conștienți - MamaPapa Forum

Deși vrem să ne numărăm printre părinții conștienți, ne lăsăm de cele mai multe ori prinși în plasa gândului dulce la weekend și alegem să-l petrecem printre așternuturile moi și calde (mai ales că timpul de afară s-a cam posomorât), iar toate evenimentele de care am fost interesați le salvăm în mapa „data viitoare”, înțelegând bine că nu vom mai reveni la ele niciodată.

Ei bine, noi am pregătit 8 motive ca să te răzgândești, totuși, și să alegi un weekend cu folos pentru tine și copiii tăi împreună cu MamaPapa Forum.

 • Te vei delecta cu povești amuzante și de viață

Publicitate

Am ales cu mare grijă speakerii care vor evolua la eveniment. Toți patru sunt experți în domeniile în care activează și au ce să ne spună vis-a-vis de relația părinți-copii din punct de vedere psihologic și socio-psihologic. Cu toate acestea, li se întâmplă să trăiască experiențe amuzante și curioase, care ne fac să râdem și să plângem când le citim (vezi mai jos unul dintre sutele de exemple). Imaginează-ți acum ce val de emoții vei simți când îi vei vedea pe acești oameni în fața ta și îi vei auzi „live”.

Olga Savelieva. Cum se spală strugurii?

 • E un motiv justificat să scapi de rutina de sâmbătă

Oricât nu am visa la o ceașcă de ciocolată caldă și un film sub plapumă în ziua de sâmbătă, la un moment dat oricum va trebui să ne ridicăm din pat să facem curat, să gătim ceva de mâncare, să punem rufe la spălat, bla-bla-bla… Însă pe data de 17 avem tot dreptul să ne odihnim de rutina de acasă și să petrecem o zi informativă la maxim.

...

Haideți s-o recunoaștem: tuturor ne este plăcut să primim cadouri. Mai ales când pentru asta nu trebuie să facem nimic altceva decât să venim la eveniment. Partenerii noștri se pregătesc serios de forum și s-au gândit deja la concursuri, premii și oferte pe care vi le vor oferi cu drag. Iată doar câteva dintre companiile care ne vor fi alături la forum: Librarius, Arax, Felicia, TerraMed, AquaTerra, Oriflame, Frosh, ILTC, Impact Academies&Camps.

...

Informat înseamnă… dezvoltat. Am fost plăcut surprinși să aflăm despre câte școli și comunități susțin activitatea noastră și dorința de a mări comunitatea de părinți conștienți și dezvoltați de la noi din țară. De aceea am decis să-ți povestim și să te îndemnăm să afli mai multe despre ele: Mămica Alăptează, FitMami, Școala de Aritmetică Mentală SOROBAN, Comunitatea de Prestatori Online, Propera, EduJoc și alte echipe minunate vor fi cu noi alături gata să vă răspundă la orice întrebare. Vino și discută cu oameni superentuziasmați și gată să vă facă pe tine și pe copilul tău încrezuți și fericiți.

...

Așa ne este dat de la natură - vrem întotdeauna să fim printre cei cu care ne simțim bine. Să petreci o zi întreagă printre mămicile active și inteligente e alegerea perfectă pentru femeile care își doresc o relație familiară sănătoasă cu copiii săi și tatăl lor. Ce zici să-ți asiguri această zi chiar acum și să-ți iai un bilet la forum?

...

De câte ori ai trăit senzația că ești o mamă diferită de toate mamele “normale”? Ni se întâmplă des să credem că suntem hipergrijulii sau din contra, prea leneșe și că alte mame sunt mai bune, iar copilul pe care îl creștem merită mai mult. Da, și noi știm ce înseamnă asta. Și anume din acest motiv am decis să organizăm această conferință - ca să vedem cât de multe suntem, să ne povestim despre cazurile când am fost departe de ideal și să înțelegem împreună că e normal să fim anormale. Apropo, mamele-superstaruri tot nu sunt ideale. Și despre asta ne vor povesti din scenă.

...

...

Vino la forum și primește un sticker pe care să-l pui în cel mai vizibil loc și să-l arăți copiilor tăi. Arată-le cu degetul la el când simți că-ți ieși din minți. Fii pe pace, cu siguranță că-ți vor înțelege gestul și se vor liniști. Iar tu vei fi calmă că meriți titlul de „cea mai înțeleaptă mamă”.

 • Insigne și felicitări de la Trommigou

Anul acesta partenerii noștri de la Trommigou pregătesc o surpriză pentru mamele și tații prezenți la eveniment. Dar noi îți deschidem un pic cortina și îți spunem că ei confecționează o colecție specială de insigne pentru părinți. Ce poate fi mai trendy?

Cumpără-ți un bilet la MamaPapa Forum acum pe pagina mamapapa.md sau pe resursele de bilete online:

P.S. Conferința se va desfășura în limba rusă.

...

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal