„Am văzut că noi, chipurile, urmărim exluderea ei din cursa electorală. Vreau să o asigur și pe dumneaei, și publicul și pe toți cei care încearcă să manipuleze acest subiect: această comisie anchetează și examinează unele informații ce ține de influențarea proceselor politice de structuri străine prin folosirea ONG-urilor. Asta este singurul scop al acestei comisii. Deși se va lua o decizie de a o exlude din cursă, deși eu nu cred în ea, eu promit public că am să o iau de mânuță și am să protestez public împotriva unei decizii de a o suspenda de la alegeri din cauza comisiei. Pe ea și pe Andrei Năstase și voi ieși să protestez, pentru că asta ar fi un abuz”, a subliniat Candu.

Declarația vine după ce opozanta și speakerul au avut un schimb de replici pe Facebook. În timp ce Sandu cerea să fie audiată în ședință publică, Candu spunea că aceasta operează cu informații de ordin confidențial, iar ședința publică ar fi ilegală. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!