Într-o pauză dintre proiecte, deputata Maria Ciobanu a făcut un anunț. „Vreau să vă anunț că deputatul Constantin Țuțu, acum câteva minute, m-a amenințat și m-a vorbit într-un limbaj banditesc. Noi nu suntem în codrii Orheiului. Fruntașii și conducerea – dacă nu vă puteți liniști ortacul de partid, eu voi face ca acest caz să ajungă în instanțele internaționale. Acest om – pur și simplu nu e locul lui în Parlament”, a spus liberal-democrata. 

În apărarea lui Țuțu a sărit șeful fracțiunii PD, Marian Lupu.

„Eu văd că nu este pentru prima oară când se produce acest caz. Personajele sunt mereu aceleași. Eu aș vrea să am și probe. Dacă le aveți, le prezentați vă rog. Dacă nu, atunci poate Țuțu, ca un bărbat tânăr cu sânge fierbinte, este atras de frumusețea și inteligența colegei noastre. Dacă serios, sunt grave asemenea acuzații. Dacă ați avut în trecut un asemenea precedent, atunci dați probe. Noi nu acceptăm asemenea comportament”, a conchis Lupu.

În câteva minute, cu o replică a venit și Țuțu. „Îi mulțumesc pentru grija pe care mi-o poartă. I-am propus să meargă să scriem compunere împreună, dar nu a acceptat. Mi-a spus că mai târziu, dar mai târziu nu am timp, pentru că lucrez cu oamenii. Eu am propus să meargă să muncească la țară cu oamenii, cot la cot, să nu mă urmărească pe Facebook și să-mi comenteze activitatea. Îmi pare rău, e o femeie cu mult mai în vârstă, o respect foarte mult, dar regret că spune minciuni. Mâine-poimâine o să auzim că iar a sunat-o cineva și a speriat-o din partea mea și a băieților mei. De asta vă anunț că nu am nimic cu ea personal, nu am grijă și nu am interes să o urmăresc. Am alte chestii de făcut”, a comentat deputatul.

Într-un final, vicepreședintele Valeriu Ghilețchi, a îndemnat-o pe Ciobanu să vină cu o luare de cuvânt la final de ședință.Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!