În premieră, Vladimir a vorbit în studioul DigitalMust despre compania în care activează, riscurile antreprenoriatului și cele patru aplicații care îl ajută să facă management: One Note, Fentury, Trello și Slack. 

„Sunt patru aplicații pe care fiecare dintre noi trebuie să le încerce, cel puțin dacă nu le-a utilizat până acum”. 

Totodată, invitatul Danielei Donici a împărtășit câteva gânduri cu privire la impactul tehnologiilor asupra vieții de zi cu zi și viitorul tech. 

„Nu va fi nimic legat de e-money, mașini cu aripi sau costume care strălucesc. Trebuie să fim realiști. Viitorul este optimist. Pericolul revoluției AI nu este real. Nu știu de ce toți sunt așa de speriați. Nu va ajunge computing power pentru acest lucru”, a concluzionat Vladimir. 

Vladimir Stajilov, unul din puținii specialiști în domeniul Business Intelligence și Machine Learning din Republica Moldova, va fi speaker la Ignite Chisinau: The Future, în această sâmbătă la Tekwill. Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!