Această ediție oferă 20 de locuri de studii, care pot fi accesate atât de către angajații Orange, cât și de către studenții care își fac studiile în domeniul IT sau au absolvit o facultate de profil.

Învață și creează!

Pentru că Orange și-a propus să aplice o nouă rețetă de a lucra în IT, procesul de studii va fi unul creativ. Timp de două luni vei învăța teorie, apoi, pe parcursul a patru luni, vei aplica cunoștințele în practică.

Partea teoretică include:

-        Recapitulare Java Core și OOP;

-        Java Advanced: Patterns, Generics, Java Collections Framework, Stream & Lambda Expressions etc.;

-        Spring Boot: Core, Data, LDAP, Web;

-        React JS.

Partea practică îți va permite să dai frâu liber imaginației. Împreună cu colegii vei avea de rezolvat o sarcină: crearea unui instrument de gestionare a disponibilității locurilor de lucru în incinta oficiilor de tip open spaces. Soluția urmează să asigure comunicarea între obiectele conectate și panourile electronice informative.

Orele se vor desfășura de trei ori pe săptămână: marți și joi, între 18:30 și 20:30, și sâmbăta, câte patru ore. Cursul se va desfășura în limba engleză.

Condiţii de participare

La  Orange Systems Java Academy pot participa studenții și proaspăt absolvenți care întrunesc următoarele condiţii:

-   studii în domeniul IT sau un domeniu conex (matematică, statistică, cibernetică, telecomunicații, inginerie);

-   cunoștințe de bază despre limbajele de programare;

-   cunoașterea limbii engleze;

-   motivația de a se dezvolta în domeniul IT.

Pentru a aplica, expediază CV-ul tău și două argumente de ce meriți să fii ales în program la adresa java.academy@orange.md până duminică, 18 noiembrie curent, ora 18:00.

Pentru mai multe detalii, accesați www.omd.md/0y.

Ești așteptat la Java Academy, care se va desfășura la Orange {kITchen}, locul unde găsești cele mai inovative rețete de a lucra în IT.

Despre Orange Systems

Orange Systems, hub-ul IT al Orange Moldova, este rezident al parcului IT, în care se regăsesc peste 350 de angajaţi. Mai mult de 50 la sută dintre specialiști prestează servicii de IT nearshoring pentru partenerii externi, în următoarele domenii: software development, testarea şi asigurarea calităţii, controlul şi managementul proiectelor IT, automatizarea proceselor, business intelligence şi big data.