Iată câteva opinii:

„Îmi place cum lucrează, cum se poartă, nu vorbește murdar, nu înjură cum alți deputați”.

„E foarte bravo, dar puțin vorbește și tărăgănează. Oleacă la lume, oleacă mai vesel”

„I-au tăiat toate atribuțiile. Ce poate face?”.

„Îmi place că e liniște în țară, cât de cât. Îmi place că oamenii pot să meargă la muncă peste hotare, inclusiv în Rusia. Dacă l-ar fi susținut guvernarea, el ar fi făcut multe”.

„Iată atunci când vine cu niște propuneri în Parlament, Legislativul votează împotrivă. Chiar dacă se rezolvă niște probleme. Ei nu vor să asculte, nu-l ajută”.

„Ca președintele statului de vreo două ori l-au dat afară sau cum să spun – l-au suspendat. Cuvinte de laudă, ca să-l laud până la cer, nu pot, dar măcar am avut președintele țării”.

„Nu știu, n-am văzut nimic schimbări în Moldova”

„Promisiuni a avut foarte multe. Iată se apropie din nou alegeri și încep aceleași promisiuni pe care nu le-au îndeplinit”.

„Mai nimic n-a făcut și degeaba acolo stă”.

„Noi vrem ca Dodon să facă și economie, și buget. El e pus pur și simplu politic. Cum e el al KGB-ului, al Rusiei, al lui Voronin. E un cățeluș care bate cum îi spune câinele cel bătrân. El e pus politic”

„O destrăbălare. Ce înseamnă să fii un președinte, un om de stat mare și să n-ai legătură cu președinții țărilor vecine?”.

În cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale din 13 noiembrie 2016, Igor Dodon a învins-o pe Maia Sandu cu o diferență de 5 puncte procentuale.

Vezi și: VIDEO. Cu ce se laudă Igor Dodon în doi ani de mandat: „Am demonstrat că Moldova are viitor”

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!