Judecătoarea Olga Bejenari, în gestiunea căreia se află dosarul, a depus cerere de demisie. Dacă cererea îi va fi acceptată de către Consiliul Superior al Magistraturii, mandatul de magistrat al Olgăi Bejenari urmează să fie retaras prin decret prezidențial. 

Potrivit sursei, la ședința de judecată de luni s-au prezentat doar procurorul pe caz, avocații inculpaților și Mihai Pârgaru, care se află în arest la domiciliu. Luptătorul Aurel Ignat, care se află în arest preventiv din 26 mai, nu a fost escortat la ședință. Grefiera a anunțat că „din motive personale, judecătoarea nu poate petrece ședința de judecată”.

Cei doi luptători K-1 sunt acuzați că ar fi bătut cu bestialitate un tată de 30 de ani, în fața centrului Atrium din Chișinău. Bărbatul s-a stins la spital după șase zile de comă. 

Conform procurorilor, dosarul penal se află în faza de examinare a probelor. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!