Iată mesajul publicat de Igor Dodon pe pagina sa de Facebook:

Au trecut doi ani de cînd cetățenii Republicii Moldova și-au recîștigat dreptul de a vota Președintele în mod direct. 
Sunt onorat că susținerea lor mi-a fost acordată mie și vă asigur că în fiecare zi din acești doi ani am gîndit și am acționat astfel, încît să fac viața oamenilor mai decentă, să-i fac să privească mai cu încredere la viitorul țării noastre.
În toată această perioadă, am avut sute de întîlniri cu cetățenii în raioanele și satele Moldovei, în orele de audiență la Președinție, în timpul întâlnirilor cu diaspora. Am răspuns la numeroase solicitări concrete, de ordin social și economic și sunt împăcat sufletește, deoarece o bună parte din acele solicitări au putut fi soluționate.
În politica externă, am optat pentru echilibru în relațiile Moldovei cu Estul și cu Vestul, fiindcă suntem o țară care trebuie să prietenească, nu să se certe cu țările din vecinătatea apropiată sau îndepărtată.
Am restabilit prietenia cu Rusia, fără a pierde bunele relații cu țările occidentale. 
În politica internă, am pledat pentru patriotism, pentru promovarea statalității, pentru păstrarea valorilor creștine și m-am exprimat ferm împotriva acțiunilor abuzive ale guvernării democrate, cu care am avut mai multe confruntări, dar sper că, după alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, voi obține și o susținere parlamentară largă, socialistă, care să-mi permită să înfăptuiesc multe alte lucruri bune pentru țără și cetățeni.
În toți acești ani, am demonstrat că Moldova are viitor și acest lucru este cel mai importantAmintim că, potrivit datelor oficiale, în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, Igor Dodon a acumulat 52.11% din voturi, în timp ce contracandidata sa, Maia Sandu, a luat 47.89% din sufragii. Mandatul președintelui R. Moldova este de patru ani. Igor Dodon l-a succesat în funcție pe Nicolae Timofti.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!