Alexandru Spiridon a adus multe lucruri noi în națională. La moment suntem mulțumiți de activitatea lui. Echipa e foarte mulțumită. Eu văd o interacțiune foarte bună dintre jucătorii naționalei și staff-ul de antrneori. Dumnealui știe să găsească acele cuvinte potrivite, care ajung la mintea fotbalistului. Mai mult, a făcut ceva care poate n-a făcut alt antrenor: a început să convoace foarte mulți jucători tineri la națională, ceea ce este foarte bine”, a declarat Hîncu, adăugând că FMF consideră că Spiridon își face treaba foarte bine.

Precizăm că Republica Moldova ocupă locul 3 din cele 4 echipe din grupa a 2-a celei de-a patra divizii valorice (ultima) din Liga Națiunilor. În cele patru partide disputate în competiție, moldovenii au făcut două remize cu Belarus, au învins-o acasă pe San Marino și au pierdut în deplasare cu Luxemburg.

Alexandru Spiridon a fost numit antrenor al echipei naționale de fotbal la 12 ianuarie curent. 

Următorul meci pentru reprezentativa de fotbal a R. Moldova va fi cel din 15 noiembrie curent, în deplasare la San Marino. Partida va conta pentru faza grupelor Ligii Națiunilor.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!