Radu a declarat, într-un interviu pentru Europa Liberă, că informația precum că ea va deveni noua șefă a Cabientului de Miniștri este „o speculație”.

„Înainte de alegeri, lumea speculează foarte mult. Nu știu care a fost scopul acestei speculații, vreau să vă zic că eu acum muncesc la reformele din cadrul ministerului, mă dedic în totalitate acestor reforme și îmi doresc baza care va fi pusă acum pentru reformele care vor fi implementate să servească ca acel fundament stabil în viitor, oricine va fi ministru în continuare”, a declarat ministra.

Întrebată dacă va candida pe circumscripție, fosta șefă de la Gas Natural Fenosa a negat posibilitatea.

„Nu mi-am propus acest lucru. Nici nu am când să mă gândesc la această problemă, fiindcă muncesc 24 din 24 de ore”, a conchis Radu.

Radu a fost numită ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în luna septembrie și a venit în fruntea ministerului la propunerea PD. Anunțul a fost făcut de liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!