Mitingul a luat sfârșit. Citiți aici ce rezoluție au adoptat socialiștii, pe finalul manifestației.

UPDATE 12:40: Pe scenă a ieșit Zinaida Greceanîi și a declarat că astăzi vor fi luate „decizii importante”. Ulterior, pe scenă a ieșit și bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah. Ea enumeră realizările guvernării de la Comrat.

UPDATE 12:37: Batrîncea promite că socialiștii vor schimba Constituția pentru ca R. Moldova să devină stat prezidențial.

"

"

UPDATE 12:25: Mitingul a început. De pe scenă oamenilor le-a vorbit Vlad Batrîncea care a spus că unica alternativă sunt socialiștii, iar opoziția este „o marionetă a puterii”. Manifestanților li s-a arătat un filmuleț despre „eșecurile guvernării”. 

UPDATE 12:00: Președintele Igor Dodon s-a întâlnit cu coloana condusă de Zinaida Greceanîi și s-a alăturat mulțimii.


UPDATE 11:15: În fața coloanei sunt câțiva deputați socialiști, printre care Vlad Batrîncea, Grigore Novac, Vladimir Țurcan și președintele formațiunii, Zinaida Greceanîi. Așa se vede de sus coloana socialiștilor care se îndreaptă în centrul capitalei, dinstre Circ. Imagini Privesc.eu:


UPDATE 11:10: Agora este LIVE. Vedeți cum explică oamenii participarea la protest:


UPDATE 11:00: Reporterul Agora transmite că în fața fiecărei coloane sunt puși câte nouă tineri care să ducă drapelele formațiunii. În curând, urmăriți pe pagina Agora de pe Facebook un LIVE cu întrebări pentru participanții marșului.

Precum se vede din imaginile surprinse de reporterii Agora din teren, la Academia de Științe au fost parcate câteva autobuze, iar zona este supravegheată de poliție.Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!