„Am venit aici pentru a susține Partidul Socialiștilor. Consider că este un partid corect, necesar poporului, iar poporul trebuie să-l susțină”, declară o femeie

O altă tânără a declarat în fața camerei că a venit la manifestația organizată de Partidul Socialiștilor pentru a vota, iar un bărbat a povestit că se plimba prin zona centrală a orașului, iar cineva i-a dat câteva drapeluri cu insigna PSRM și l-au chemat la miting.

Majoritatea celor prezenți la manifestația PSRM au refuzat să vorbească cu noi sau pur și simplu se eschivau de la răspuns.

AGORA amintește că la 18 noiembrie curent în Piața Marii Adunări Naționale a avut loc loc mitingul național al Partidului Socialiștilor. La finalul evenimentului, partidul a dat citire unei rezoluții, care conține un șir de angajamente ce și le propune să le realizeze dacă vine la putere în 2019. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!