Astfel, în cadrul ofertei „Moş Crăciun eşti tu”, Creditul Express poate fi contractat în lei, fără gaj, pe o perioadă de până la 24 luni - pentru creditele în sumă de 3 000 - 20 000 lei şi până la 36 luni - pentru creditele în sumă mai mare de 20 000 lei. 

De sărbători, FinComBank îndeplineşte dorinţele celor cărora acestea le depăşesc bugetul şi le arată cum un simplu credit, contractat la momentul potrivit poate dărui momente minunate celor dragi. Cei interesaţi sunt aşteptaţi, în perioada sărbătorilor, cu buletinul de identitate, certificatul de salariu, ultimele facturi achitate pentru serviciile comunale (gaz, apă, energia termică). 

FinComBank îşi propune să devină un partener de încredere pentru clienţii săi şi să le pună la dispoziţie cele mai bune produse financiare şi recomandări. Prin reţeaua sa de 46 de sucursale deschise în toată ţara, banca oferă o gamă bogată de produse şi servicii pentru toate categoriile de clienţi: persoane fizice, întreprinderi micro, mici şi mijlocii. 

*Exemplu de calcul: Pentru un credit destinat nevoilor personale în sumă de 50 mii lei pe un termen de 36 luni, cu dobânda în prima şi a doua lună de 5.99%, în următoarele luni dobânda va fi de 10.99%, DAE (dobânda anuală efectivă) constituind 18.05%. 

FinComBank S.A., mun. Chişinău, str. A. Puşkin, 26

Теl.: (+373-22) 269-885

E-mail: marketing@fincombank.com

Web site: http://www.fincombank.cоm

Facebook

 P.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!