„Despre democrați s-a vorbit cu siguranță”, a spus socialistul. A intervenit însă comunista Elena Bodnarenco, care a menționat că s-au rostite nume de democrați precum Dumitru Diacov sau Marian Lupu, dar despre Vlad Plahotniuc nu s-a vorbit.

„Pentru toți e clar cine e el (n.r. - Vlad Plahotniuc). Că o să-l pomenim încă de 100 de ori, el nu va deveni mai bun în ochii lumii. Da ce trebuia să spunem? Cu democrații și așa deja e clar. Noi am vorbit despre fariseismul politic, promovat acum de Sandu și Năstase. Dacă i-om discuta pe toți și pe fiecare în parte, atunci trebuie să-i luăm pe toți de la Vladimir Nikolaevici. De ce să ne temem de Plahotniuc? Nu vedeți ce luptă avem cu ei în Parlament? Din cauza acestei lupte a fost suspendat președintele. Dacă PAS și DA ies și strigă „Plahotniuc, Plahotniuc, ce spun ei nou?Dacă vom începe și noi să-l discutăm ce vom aduce?”, a explicat Grigore Novac.

Socialistul a fost întrebat de ce s-a evitat și numele primarului de Orhei, Ilan Șor. „Noi avem 46 de partide, hai să vorbim despre toți la miting. Hai și o să facem publicitate lui Șor. de când e mare noutate pentru moldoveni (n.r. -  că Șor e implicat în furtul miliardului), a răspuns deputatul PSRM.

În cadrul emisiunii, Grigore Novac a comentat declarațiile incoerente ale mai multor participanți la mitingul PSRM, menționând că aceștia s-au pierdut în fața camerei de luat vederi.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!