„Noi am estimat, în medie, 30 de mii de cetățeni. Noi nu ne-am întrecut cu nimeni cu numărul de participanți. Au venit oamenii de bună credință, cărora nu le este indiferentă soarta Republicii Moldova. Noi nu am adus pe nimeni sub semnătură, nu am lipsit pe nimeni de serviciu în caz că nu vine la manifestație”, a declarat președinta PSRM, Zinaida Greceanîi.

De partea cealaltă, poliția a numărat 12 mii de participanți. „Poliția poate să spună multe”, a comentat Zinaida Greceanîi.

Și dacă estimările cu privire la numărul de participanți au fost anunțate cu fermitate, socialiștii au refuzat să spună cât i-a costat manifestația. „Nu sunt cheltuieli atât de mari, cu atât mai mult că unele cheltuieli au fost suportate de cei care au venit la miting. Unii au venit cu propriul transport. Mereu apelăm la susținători. O să prezentăm cheltuielile în raportul financiar. Nu asta este cel mai important, dar de ce au venit oamenii la mitingul de protest”, a mai spus președinta PSRM.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!