Marți seara, activiștii de la „Occupy Guguță” au decis să meargă într-o vizită până la PDM, pentru a vedea dacă „totul este normal la PDM”. Și asta pentru că democrații nu au organizat tradițional brifieng săptămânal.


„Totul e pe loc, mașinile sunt aici, sediul e luminat. Am venit să vedem dacă totul e normal, că nu au făcut brifieng, ce planuri au, că e sfârșit de an, sunt bugete, chestii, toată țara așteaptă cu nerăbdare. Bodyguarzii sunt pe loc, nu vă faceți griji. E bine să fii pro-Moldova cu așa mașini. Mesajul nostru principal e nu vă stresați, la PDM e tot normal. N-au făcut, probabil brifiengul, că e hram la Nisporeni”, a comentat activistul „Occupy Guguță” într-un filmuleț video care ilustrează mașinile de lux.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!