Descoperă spațiile Orange {kITchen}, un complex modern din care fac parte activitatea, distracţia şi relaxarea, componente care modelează parcursul şi experiența angajatului.

Orange {kITchen} are o suprafață de 1380 metri pătrați și corespunde trendurilor actuale de design din domeniu - spaţii creative, oficii spațioase, bazat pe conceptul de open spaces, spaţii dedicate pentru colaborare sau pentru relaxare.


     - open space area – zona principală de lucru;

    -  amphitheater – spațiul dedicat trainingurilor, prezentărilor, evenimentelor, ședințelor deschise/neformale;

     - collaborative projects area – zona dedicată echipelor de proiecte, spațiile unde sunt încurajate discuțiile și brainstorming-urile;

    -  focus (silent) zone – zona unde domină liniștea, spațiul de concentrare;

     - yoga/stretching area – pentru că într-un corp sănătos trebuie să fie o minte sănătoasă

     - sleeping/relax area – pentru că o minte sănătoasă trebuie să fie într-un corp sănătos

     - play area – pentru că face parte din creativitate.


Despre Orange Systems

Orange Systems, este hub-ul IT al Orange Moldova, rezident al parcului IT, în care se regăsesc peste 350 de angajaţi. Mai mult de 50 la sută dintre specialişti prestează servicii de IT nearshoring pentru parteneri externi, în următoarele domenii: software development, testarea şi asigurarea calităţii, controlul şi managementul proiectelor IT, automatizarea proceselor, business intelligence şi big data. Orange Systems are ambiția de a dezvolta domeniul IT sub marca creativității, calității și competitivității, prin crearea de produse software proprii și centre locale de excelență.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.