„Șoferul este inculpat în dosar. El și-a recunoscut vina”, a declarat Bodean. Șoferul este acuzat de încălcarea regulilor de circulație și de exploatare a mijloacelor de transport care a cauzat vătămări medii ale integrității corporale.

Amintim că în septembrie, în cazul accidentului în care a fost implicată coloana oficială a președintelui Igor Dodon a fost inițiat un proces penal. Atunci poliția spunea că vinovat de accident ar fi șoferul camionului, care ar fi ieșit pe contrasens și a lovit frontal coloana oficială.

Potrivit fostului purtător de cuvânt al președintelui, Ion Ceban, atât Igor Dodon, cât și mama acestuia și fiul său, s-au ales cu mai multe traumatisme. Socialiștii au spus că aceasta ar fi o tentativă de omor al președintelui. Dodon a spus, ulterior, că nu a depus plângere pe marginea accidentului.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!