Tragedia s-a produs pe data de 25 noiembrie curent. În timpul cercetării, s-a stabilit că au dispărut telefoanele mobile ale victimelor, dar și un topor, care se consideră obiectul crimei. Aceste lucruri au fost găsite, ulterior, acasă la suspectul reținut în această noapte. Este vorba de un tânăr de 23 de ani din Caracui din același raion.

Fiind audiat, bănuitul şi-a recunoscut vina. Acesta a declarat că s-a cunoscut cu victimele pe rețelele de socializare și că s-au înțeles să se întâlnească la Mereșeni. Acolo s-ar fi distrat și ar fi consumat alcool, iar, în urma unor neînțelegeri, între tineri s-ar fi iscat un conflict. Astfel, suspectul i-ar fi lovit pe cei trei adolescenți cu toporul în regiunea capului, după care ar fi dat foc la casă.

Pentru stabilirea circumstanţelor cazului, a fost creat un grup de lucru, format din procurori, ofiţeri de urmărire penală şi de investigaţii ai Inspectoratului de Poliție Hânceşti. De asemenea, a fost iniţiată o cauză penală pentru omorul intenţionat a două persoane minore.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!