Vedeți mai jos o scurtă selecție a răspunsurilor. Pentru întregul vox, accesați video de mai sus.

„Noi, îndeobște, doar tangențial așa știm aceste persoane, dar chiar nu ne amestecăm în tot asta”.

(Uitându-se la fotografia lui Hrenova). „Asta nu e Pavlicenco? Nu, nu o știu... Asta e de la socialiști sau de la comuniști de undeva”. 

„A, păi asta e transfugul. Serioja (n.r. - Sergiu Sîrbu). Da, asta e Serioja, Serioja. Tare îl mai iubeam când era la comuniști”. 

„Stați, cum îl cheamă pe dânsul... Voronin permanent cu dânsul în Parlament au discuții aprinse numai. Permanent pe agenda lor numai asta e. Da, eu mă uit la ședințele plenare, acolo așa un teatru! Nu numai din curiozitate, da chiar mă uit! Cel mai tare îmi place domnul Ghimpu, domnul Voronin și domnul Diacon! (n.r. - Diacov)”.

„Țuțulică! Mare, deștept om! Foc! Foc de deștept. Scrie pe față. Și aista e deștept! Mariancic Lupu. Într-însul împroașcă cu ouă clocite când merge prin sate”.

*** 

Din 16 deputați, oamenii i-au recunoscut unanim doar pe Mihai Ghimpu și Marian Lupu. Alți șapte deputați au fost recunoscuți de majoritatea participanților la vox. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!