Nu cred că va fi o campanie dură dacă Andrei Năstase va candida și el pe circumscripția Nisporeni. Nu cred că domnul Năstase se va încuma să candideze la Nisporeni, dacă vrea să treacă”, a declarat Diacov în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul N4.

Tot aseară, deputatul democrat a afirmat că candidatura lui Plahotniuc pe circumscripția Nisporeni este o certitudine. La fel, Pavel Filip ar putea candida pe circumscripța sa natală - Strășeni.

Oficial, democrații nu au anunțat vreo candidatură pentru viitorul scrutin parlamentar, lista finală a candidaților urmând a fi aprobată la ședința Consiliului Național Politic al formațiunii, de la sfârșitul lunii decembrie.

Nu am văzut declarația, dar chiar dacă aș fi văzut-o, niciodată n-aș comenta declarațiile unui ostatic de-al lui Plahotniuc, cum este Diacov”, ne-a spus Andrei Năstase.

Politicianul n-a vrut să ne spună pe ce circumscripție va candida în vederea scrutinului din 24 februarie, menționând că acest lucru îl va decide Mișcarea „ACUM”.