Nu cred că va fi o campanie dură dacă Andrei Năstase va candida și el pe circumscripția Nisporeni. Nu cred că domnul Năstase se va încuma să candideze la Nisporeni, dacă vrea să treacă”, a declarat Diacov în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul N4.

Tot aseară, deputatul democrat a afirmat că candidatura lui Plahotniuc pe circumscripția Nisporeni este o certitudine. La fel, Pavel Filip ar putea candida pe circumscripța sa natală - Strășeni.

Oficial, democrații nu au anunțat vreo candidatură pentru viitorul scrutin parlamentar, lista finală a candidaților urmând a fi aprobată la ședința Consiliului Național Politic al formațiunii, de la sfârșitul lunii decembrie.

Nu am văzut declarația, dar chiar dacă aș fi văzut-o, niciodată n-aș comenta declarațiile unui ostatic de-al lui Plahotniuc, cum este Diacov”, ne-a spus Andrei Năstase.

Politicianul n-a vrut să ne spună pe ce circumscripție va candida în vederea scrutinului din 24 februarie, menționând că acest lucru îl va decide Mișcarea „ACUM”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!